Close this search box.

WYNAJEM SAL SZKOLENIOWYCH

ZORGANIZUJ SWOJE SZKOLENIE U NAS!

DOSTĘPNE SALE

Fundacja Promocji Nowej Huty z ogromną przyjemnością prezentuje dwie unikalne sale szkoleniowe, które zostały zaprojektowane i wyposażone z myślą o zapewnieniu optymalnych warunków do organizacji szkoleń i warsztatów z różnych dziedzin. Dzięki starannie przemyślanej koncepcji oraz zaawansowanemu wyposażeniu, obie sale stanowią idealne miejsce dla firm, instytucji edukacyjnych oraz indywidualnych trenerów, którzy pragną przekazać wiedzę w nowoczesnej i komfortowej przestrzeni. Już dziś dostępne na wynajem, zorganizuj swoje szkolenie u nas!

SALA KOMPUTEROWA

Zlokalizowana w spokojnej i inspirującej części Nowej Huty sala na osiedlu Na Wzgórzach jest przestrzenią, która idealnie nadaje się do prowadzenia szkoleń komputerowych na najwyższym poziomie. Dysponuje około 10 miejscami siedzącymi, co gwarantuje każdemu uczestnikowi wystarczająco dużo przestrzeni do pracy oraz komfort podczas długich sesji edukacyjnych. Kluczowym elementem wyposażenia jest tablica multimedialna, która umożliwia dynamiczne prowadzenie prezentacji i interaktywnych zajęć. Dzięki temu uczestnicy mogą w pełni zaangażować się w proces nauki, co znacząco zwiększa efektywność szkoleń. Sala jest również wyposażona w nowoczesny sprzęt komputerowy oraz dostęp do szybkiego internetu, co jest niezbędne przy nauczaniu umiejętności informatycznych.

SALA FRYZJERSKO KOSMETYCZNA

Na osiedlu Centrum D znajduje się sala, która została specjalnie przystosowana do potrzeb branży beauty. Jest to miejsce, gdzie profesjonaliści mogą rozwijać swoje umiejętności i dzielić się wiedzą z zakresu kosmetologii i fryzjerstwa. Sala dysponuje 7 profesjonalnymi fotelami barberskimi, co pozwala na praktyczne szkolenia w zakresie strzyżenia i stylizacji włosów. Dodatkowo, 3 myjki do włosów umożliwiają prowadzenie kursów z zakresu pielęgnacji i zabiegów na włosach. Tablica multimedialna dostępna w sali jest nieocenionym narzędziem do prezentacji technik i trendów w branży beauty. Dostęp do bezprzewodowego internetu pozwala na korzystanie z online zasobów edukacyjnych oraz prezentowanie najnowszych trendów i technologii. Sala ta stanowi więc idealne miejsce dla kursów i warsztatów, które wymagają zarówno teoretycznej wiedzy, jak i praktycznych umiejętności.

USŁUGI DODATKOWE

Fundacja Promocji Nowej Huty zobowiązuje się do zapewnienia naszym klientom pełnego wsparcia i komfortu podczas organizacji wszelkiego rodzaju szkoleń i warsztatów. W ramach naszej oferty wynajmu sal, oferujemy szeroki wachlarz dodatkowych udogodnień, które mają na celu ułatwienie realizacji Państwa wydarzenia na najwyższym poziomie. Do dostępnych opcji należą:

• Bufet Kawowy: Zapewniamy możliwość skorzystania z bufetu kawowego, gdzie uczestnicy szkolenia mogą cieszyć się szerokim asortymentem gorących napojów i przekąsek. To idealne rozwiązanie, aby zapewnić uczestnikom energię i chwilę relaksu między sesjami.

• Zorganizowanie Cateringu: Oferujemy personalizowane rozwiązania cateringowe, dostosowane do specyficznych wymagań i preferencji dietetycznych uczestników. Niezależnie od tego, czy potrzebujecie Państwo lekkich przekąsek, czy kompletnych posiłków, nasza oferta cateringu z pewnością spełni oczekiwania.

• Wypożyczenie Laptopów: Rozumiemy, że dostęp do odpowiedniego sprzętu jest kluczowy dla efektywności szkolenia. Dlatego też w naszej ofercie znajdą Państwo opcję wypożyczenia nowoczesnych laptopów, które będą dostępne dla uczestników szkolenia, umożliwiając im aktywne uczestnictwo w zajęciach bez potrzeby korzystania z własnych urządzeń.

• Udostępnienie Flipchartów: Jako część naszego zaangażowania w zapewnienie wysokiej jakości warunków do nauki i prezentacji, oferujemy udostępnienie flipchartów bez dodatkowych opłat. Flipcharty są doskonałym narzędziem do wizualizacji pomysłów, notowania ważnych informacji i angażowania uczestników w twórczą dyskusję, co znacząco wzbogaca interaktywny charakter szkoleń.

Te dodatkowe udogodnienia zostały zaprojektowane, aby każde wydarzenie organizowane w naszych salach było nie tylko efektywne edukacyjnie, ale również przyjemne i komfortowe dla wszystkich uczestników. Zapewniamy, że nasza oferta jest elastyczna i może być dostosowana do indywidualnych potrzeb organizatorów, aby sprostać wszelkim oczekiwaniom związanym z organizacją profesjonalnych szkoleń i warsztatów.

GALERIA

LOKALIZACJE

SALA NR I - OSIEDLE NA WZGÓRZACH

SALA NR II - OSIEDLE CENTRUM D7