Zwiedzanie Kombinatu

Rezerwacja i informacje o zwiedzaniu Kombinatu z eNHa TRIP

Zwiedzanie Budynków Administracyjnych Kombinatu

Zapraszamy do zwiedzania budynków Centrum Administracyjnego Huty im. T Sendzimira, na teren których zabiorą Państwa przewodnicy z ramienia Fundacji Promocji Nowej Huty

Zwiedzać budynki można jedynie z przewodnikiem po wcześniejszym zarezerwowaniu terminu. Zapraszamy do zapisów poprzez formularz rezerwacyjny gdzie można zapisać się na wolne miejsca w planowanych i wcześniej ogłoszonych terminach. W przypadku zapotrzebowania na prywatne zwiedzanie wystarczy skontaktować się z nami poprzez e-mail lub zakładkę kontakt u góry strony. Informacji udzielamy także pod numerem telefonu: 791 605 879

Co warto wiedzieć?

• Koszt wejściówki jest stały i wynosi 25zł niezależnie od ilości osób zwiedzających. Dzieci do 7 roku życia mogą zwiedzać bezpłatnie.
  • Plan zwiedzania zawiera wizytę na Budynku Zarządu “Z” wraz z głównym holem wejściowym, biurami dyrektorskimi, dyspozytornią, salą konferencyjną 157 i innymi pomieszczeniami. Następnie przejście podziemnym tunelem łączącym budynek “Z” z budynkiem “S”, pod którym znajduje się schron Stanowisko Dowodzenia TOPL z późnych lat 50, który jest ostatnim punktem wycieczki.
  • Zwiedzanie trwa średnio około 1,5 godziny i jest dostępne wraz z przewodnikiem w językach polskim, angielskim, hiszpańskim oraz rosyjskim.
  • Zapisy możliwe są poprzez formularz rezerwacyjny lub poprzez kontakt e-mail

Zapraszamy na zwiedzanie unikatowych w skali Polski budynków – komunistycznych pałaców socrealizmu będących nowohucką wizytówką na przestrzeni lat.

Zdjęcia ze zwiedzania

Rezerwacja

Z pomocą formularza mogą Państwo zarezerwować zwiedzanie budynków administracji Kombinatu oraz schronu dowodzenia.
Prosimy o wpisanie danych kontaktowych, wybranie dostępnego terminu z kalendarza oraz wpisanie ilości osób.

Dane Kontaktowe

Podstawowe Informacje

Data
Marzec 2020
Kwiecieć 2020
Maj 2020
Czerwiec 2020
Godzina
Ilość osób
(25zł/os.)
Dzieci poniżej 7 roku
(Wstęp bezpłatny z opiekunem)
Łączna liczba osób

Dodatkowe Informacje

Płatność

Metoda płatności

Informacje o zamówieniu
Podsumowanie ceny
Komentarz do rezerwacji

Potwierdzenie

Nie znalazłeś wolnego terminu? Planowany termin Ci nie odpowiada?

Napisz do nas z pytaniem o możliwość zwiedzania w wygodnym dla Ciebie czasie.